slide_microblade slide_2

Klicka på bilden för mer information

För mer information om blodanalys klicka på bilden

Huntingfordkliniken startade 1996

Innan det konsulterade jag mina vänner som hade problem med hår och hud. Hjälpte dem med hudprodukter och vitaminpreparat som jag själv hade prövat med mycket goda resultat. Jag ville gärna hjälpa fler då jag tyckte det var roligt och stimulerande att se folk läkas inte bara utifrån utan även inifrån och började därför utbilda mig inom detta område.
Därefter läste jag vidare i biologisk medicin av terapeut och författare Kurt Sandvik. Den biologiska biten är mycket viktig för att bibehålla balansen i kroppen. Kroppens utsida visar hur insidan mår. Med andra ord så är vi ett vandrande receptblock.

Ann-Marie Bondesson är eldsjälen inom Huntingfordmetoden som innefattar borsttekniken och även där ingår hudkonceptet. Mitt koncept bygger på att erbjuda en helhet i hur vi får ta ansvar för vår egen hälsa

Jag önskar er varmt välkomna.

Signatur

IsabelleHej!
Jag startade Huntingfordkliniken 1996. Innan det konsulterade jag mina vänner som hade problem med hår och hud. Hjälpte dem med hudprodukter och vitaminpreparat som jag själv hade prövat med mycket goda resultat. Jag ville gärna hjälpa fler då jag tyckte det var roligt och stimulerande att se folk läkas inte bara utifrån utan även inifrån och började därför utbilda mig inom detta område. Därefter läste jag vidare i biologisk medicin av terapeut och författare Kurt Sandvik. Den biologiska biten är mycket viktig för att bibehålla balansen i kroppen. Kroppens utsida visar hur insidan mår. Med andra ord så är vi ett vandrande receptblock.

Ann-Marie Bondesson är eldsjälen inom Huntingfordmetoden som innefattar borsttekniken och även där ingår hudkonceptet. Mitt koncept bygger på att erbjuda en helhet i hur vi får ta ansvar för vår egen hälsa

Utökning av verksamhet

Vi har utökat verksamheten till att även innefatta Kajart. Allt under ett tak!

Välkommen in!

Information om Kajart här.

Tatuering av ögonbryn

Nu utför vi tatuering av ögonbryn, vi jobbar med Microblading.

Välkommen in!

Mer information här.

Världsnyhet!

Levande celler för unik lyster. Ökar cellförnyelsen. Skyddar huden mot fria radikaler!
Mer information

instagram     instagram


Tillverkare vi samarbetar med:

Great Earth logoMaria Åkerberg logoSlanka logoHolistic logoBlomdahl logo

Tillbaka till toppen

© 1996 - 2022 Huntingford Hår - Hud - Hälsa